PremiWork-2100C

Radna odjeća za zaštitu od hladnoće i nepovoljnih vremenskih uslova ima namjenu da štiti tijelo od uticaja vjetra i padavina. Za pravilan odabir optimalnog tipa zaštitne odjeće potrebno je poznavati klimatske parametre mjesta u kojem se odjeća koristi kao i razinu aktivnosti radnika.

Zaštitna odjeća štiti radnika na radnom mjestu tako da odjeća mora ispuniti najviše sigurnosne standarde i biti u skladu sa zahtjevima radne okoline u kojoj se koristi. Uobičajeno je da zaštitna odjeća ima više zaštitnih funkcija ali osnovna podjela odnosi se na glavna svojstva koja ispunjava pri zaštiti tijela.

Zimsko odijelo PremiWork kolekcije odjeće za zaštitu na radu iz naše ponude garantovano vas čuva toplim za vrijeme hladnih dana, pruža klasični dizajn i ugodan osjećaj prilikom nošenja.

Odijelo se sastoji iz dva dijela, jakne i hlača.

Gornji dio se odlikuje podignutom ruskom kragnom za zaštitu vrata sa kopčanjem na čičak. Mnogobrojni džepovi su idealni za odlaganje stvari. Sadrži podesive elemente kao što su manžetne sa elastičnim trakama i pojas sa bočnim elastičnim trakama što osigurava udobnost pri svakom pokretu.